Remediul vine de la Clinica „Microchirurgia ochiului”!







Tehnologia de ultimă generaţie este utilizată atât la examinarea complexă a pacientului, la stabilirea diagnosticului, dar şi la realizarea tratamentului cel mai potrivit fiecărui pacient în parte.

În momentul de faţă, specialistii Clinicii „Microchirurgia ochiului” efectuează toate operaţiile existente în lume, dar şi unele unice, care au fost dezvoltate în clinică, şi anume înlocuirea în acelaşi timp a irisului şi cristalinului, precum si tratamentul conservator pentru atrofie nerv optic, adaptat pentru fiecare pacient in parte, degenerescenta maculara, iar evoluatia medicala a Clinicii ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov nu se opreste aici.
Clinica ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorv  din Federatia rusa-Cheboksary este condusa de Nicolai Pastaev -Doctor in Stiinte Medicale, Profesor, doctor emerit al Federației Ruse , Republicii Ciuvașă si Republica Mari El.  Laureat al Premiului  Sviatoslav Fiodorov. Membru al Societatii Europene de refracție și chirurgia cataractei  Academiei Americane de Oftalmologie.  Membru al Consiliului Societatii  Oftalmologilor din Rusia.
 Anual in clinica sunt efectuate  peste 20.000 de operații, investigati aproximativ 50 de mii de oameni. De la deschiderea sucursalei  sau consultat peste 700 de mii de pacienti si sau efectuat mai mult de 400 de mii de operații
Institutul tehnico-stiintific "Microchirurgia ochiului" Academ. Feodorov este o instituție de stat si cu o vasta experienta in domeniu.In clinica lucreaza peste   320 de angajați, inclusiv un profesor universitar, candidati in stiinte medicale, peste 36 medici de cea mai inalta categorie, mai multor medici din cadrul acestei clinici le-a fost acordat insigna "Excelent  in sănătate a Federației Ruse’’,cat si "Doctor Onorific al Republicii Ciuvașă" si ,,Doctor Onorific al Republicii Mari El"
 Cea mai avansata tehnica , cat si gadget-uri de ultima generatie, in prezent, sunt folosite pentru tratarea afectiunilor oculare, precum miopia,hipermetropia, astegmatismul ,  cat si chirurgie vitreoretinala în tratamentul de patologie severă a ochiului,  interventie cu femtosecond laser pentru glaucom,cataracta,   chirurgie refractiva cu laser femtosecond, implantarea de inele myorinngov și tratament keratoconus, în orice stadiu al bolii, chirurgia refractiva în tratamentul ambliopiei anisometropic la copii, tratamentul retinopatiei de prematuritate, chirurgie radiofrecventa a patologiei tractului lacrimal, tratamentul cu laser de tumori ale ochiului și anexelor funcționare conjunctivei ,keratoplastia,  corectarea intraoculara a aniridiei, interventie unica in intreaga lume- implantarea in acelasi timp a cristalinului si a irisului iar tehnologia nu se opreste aici.
 Institutul Tehnico-Stiintific "Microchirurgia ochiului" din Cheboksary este numit pe bună dreptate, principalul centru oftalmologic al regiunii Volga și ajuta nu numai populația Ciuvașă, Mari, Mordovia, Republica tătară, Ulyanovsk, Nijni Novgorod, regiunea Kirov, dar si strainii sositi din diferite colturi ale lumii- Germania,Ungaria,Olanda,Turcia, Romania etc.
Subiectul  mândriei noastre speciale este de a lucra pentru tratamentul de patologie severă vitreoretinal, un amplu program de chirurgie a corneei, chirurgie refractiva, inclusiv cu ajutorul unui laser femtosecond, care în filiala noastră a apărut pentru prima dată în Rusia în 2007, marile realizări au fost făcute  in chirurgia cristalinului, chirurgie endoscopica a organelor lacrimale, corectarea intraoculare de oculoplastic si aniridia, tratamentul copiilor cu tulburări de refracție.
Astfel de indicatorii se realizează prin formarea continuă a personalului, implementarea de noi tehnologii și îmbunătățirea echipamentelor tehnice.
În timpul tratamentului, clinica ofera un sejur confortabil.
Complexul hotelier al Institutului tehnico-stiintific "Microchirurgia ochiului" Academician Fedorov are  placerea de a oferi servicii de cazare  în orice moment convenabil pentru fiecare pacient.
Complexul este situat într-o zonă curată ecologic a orasului Cheboksary. Clădirea are 6 etaje spatioase, cu camera de garda pe fiecare etaj si un design modern.
Acesta oferă  camere cu 2 paturi, precum si apartamente . Toate camerele cu facilități private.
Preturi: de la 1300-1500 ruble pe zi (15-20 euro/zi), in care este inclus micul dejun,pranzul ,cina si cazarea.
Pentru a veni in intampinarea pacientilor din Romania ca acestea sa beneficieze  de serviciile medicale la cel mai inalt standard pe care le ofera cadrele medicale  a InstitutuluiTehnico-Stiintific ,,Microchirurgia ochiului’’,la Constanta a fost deschisa Reprezentanta ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ Feodorov, unde pacientii pot obtine informatii despre clinica, plecare grup pacienti, cat si alte probleme legate de ofectiunile oftalmologice grave care nu pot fi rezolvate in Romania.

Comentarii

Postări populare