Glaucomul poate fi tratat chirurgical in Institutul Tehnico-Stiintific ,,Microchirurgia ochiului” Academ Feodorof din Federatia Rusa




 



Glaucomul este o boală cronică de ochi în care creșterea presiunii intraoculare (PIO) și nervul optic este afectat. . Orbirea generata de glaucom este ireversibilă, deoarece nervul optic moare.
Din păcate, glaucomul este o boala destul de comună. Ea afecteaza mai ales persoanele cu varsta de peste 40 ani. Dar aceasta boala poate lovi atat tinerii (glaucom tineri),cat și  nou-nascutii (glaucom congenital).
Prin urmare, expertii au dezvoltat  noi tratamente pentru glaucom: eficiente, sigure și mici traumatic. Acestea includ chirurgie cu laser și chirurgie.
Operația constă în crearea unui nou drum pentru fluxul de tumoare apoasă pentru a reduce presiunea intraoculara.  Cât mai curând posibil, se va asigura păstrarea vederii la pacientii cu glaucom. Această metodă de tratament chirurgical  este numit non-penetrant Sclerectomy adânc . Avantaj major de intervenție chirurgicală este că se efectuează fără a deschide globul ocular. Acest lucru elimină posibilitatea de infectare, reduce riscul de complicatii in timpul interventiei chirurgicale.
Operația se realizează în diferite tipuri de glaucom congenital primar și secundar în ochi cu functii vizuale conservate (pentru domeniile de vedere)- (Timpul de tratament total pentru un ochi este de 10 zile (examinare preoperatorie 2-3 zile, în ziua a 4-- operare) Experimentați chirurgi de glaucom din cadrul Institutului tehnico -stiintific "Microchirurgia ochiului" academ. Feodorof efectueaza aceasta operatie, folosind un unic intervenții micro-invazive tehnica antiglaukomatoznyh. Operațiunile sunt efectuate sub anestezie locala printr-o incizie nu mai mult de 2-2,5 mm.
Glaucomul este deseori combinată cu cataractă . Pentru aceste cazuri, experții Institutului tehnico-stiintific,, Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov au dezvoltat o metodă de tratament chirurgical, care constă în realizarea de funcționare cu un singur pas antiglaucomatoase cu extracția cataractei și implantarea de lentile intraoculare (IOL) folosind cele mai moderne metode - facoemulsificare .
O serie de noi tratamente sunt, de asemenea, concepute pentru  păstrarea vederii la pacienții cu glaucom. Acestea includ stimularea magnetica si cu laser a nervului optic , îmbunătățirea vederii în special în glaucom avansat, precum operație vasorekonstruktiva .
În Institutul Tehnico-Stiintific "Microchirurgia ochiului" Academ Feodorov Federatia Rusa de mai mulți ani, medicii specialisti au acumulat o experiență clinică semnificativă în tratamentul chirurgical al glaucomului în diferite stadii ale bolii, și este recunoscut  mondial.

Comentarii

Postări populare