Ochelarii Academ. Feodorov



 Reprezentanta ,,Microchirurgia ochiului’’ incepand cu luna ianuarie ofera tuturor  pacientilor, cat si doritorilor ,, Ochelarii lui Feodorov’’

Ochelarii lui Fedorov au fost creati sub îndrumarea academicianului SN. Fedorov. Ochelarii  sunt certificati conform clasei "Medtekhnika", au fost supusi unor teste clinice și înregistrate de stat. La ochelari este atașat un capac cu un șervețel de curățare, un ambalaj de marcă și o broșură.

-          Ochelari pentru relaxare
Proprietatile generale ale ochelarilor de relaxare:
  • blochează complet radiațiile ultraviolete (220-380 nm) și partea principală a luminii violente-albastre cu undă scurtă (380-480 nm);
  • optimizeaza intensitatea luminii transmise pe întreaga gamă rămasă a spectrului vizibil (480-770 nm);
  • îmbunătățirea clarității și îmbunătățirea contrastului imaginii;
  • contribuie la restabilirea activă (relaxarea) stării funcționale a celulelor țesuturilor oculare, incluzând celule sensibile la lumină și încetinirea procesului de îmbătrânire datorită transmisiei maxime a luminii în intervalul 620-770 nm.

-          Ochelari pentru conducatori auto (special creați pentru a conduce un vehicul în condiții de vizibilitate redusă: , zăpada, ceața, ploaia, pe timpul noptii etc.)

Proprietățile individuale ale ochelari de sofer:
·         ochelarii pentru șoferi dețin în totalitate ochii care dăunează UV-ului și partea principală a luminii violente-albastru dăunătoare de scurtă durată;
·         îmbunătățirea clarității și îmbunătățirea contrastului imaginii;
·         ochelarii de conducere contribuie la restabilirea activă (relaxarea) stării funcționale a celulelor țesuturilor oculare, inclusiv a celulelor fotosensibile și la încetinirea procesului de îmbătrânire a acestora.
·         reduce orbirea de lumina farurilor;
·         reduce oboseala si somnolenta
Timpul de purtare a ochelarilor nu este limitat și depinde numai de starea de confort.
-          Ochelari pentru lucrul la calculator (sunt recomandati persoanelor de orice vârstă care au o perioadă lungă de timp la calculator. Ochelarii pentru computer sunt proiectați pentru a proteja ochii de emisiile nocive ale monitorului în partea violet-albastră a spectrului, efectul căruia este îmbunătățit prin utilizarea iluminării fluorescente.
Proprietățile individuale ale ochelarilor de calculator:
  • creșterea capacității de lucru;
  • elimina fenomenele stagnante în vasele ochiului;
  • a reduce lacrimile și inteparea în ochi.
  • contribuie la restabilirea activă (relaxarea) stării funcționale a celulelor țesuturilor oculare, incluzând celule sensibile la lumină și încetinirea procesului de îmbătrânire a acestora.
  • îmbunătățirea clarității și îmbunătățirea contrastului imaginii;
  • optimizarea intensității luminii transmise pe întreaga gamă rămasă a spectrului vizibil;
  • blochează complet ochii care dăunează UV-ului și partea principală a luminii violente-violete de scurtă durată;
-          Ochelari de soare de reabilitare (de protecție solară) – (sunt conceputi pentru a proteja ochiul de razele solare și de sursele de lumină puternică ale dispozitivelor industriale și de uz casnic)

   Proprietățile individuale ale ochelarilor de reabilitare:
·         blochează complet ochii care dăunează UV-ului și partea principală a luminii violente-violete de scurtă durată;
  • optimizarea intensității luminii transmise pe întreaga gamă rămasă a spectrului vizibil;
  •  îmbunătățirea clarității și îmbunătățirea contrastului imaginii;
·         contribuie la restabilirea activă (relaxarea) stării funcționale a celulelor țesuturilor oculare, incluzând celule sensibile la lumină și încetinirea procesului de îmbătrânire a acestora.
  Toate tipurile de ochelarii lui Feodorov se aduc numai la comanda de 2 ori pe an.
Acesti ochelari pt fi si cu dioptrii, daca medicul – oftalmolog a prescris reteta ochelarilor cu dioptriile indicate.

.









Comentarii

Postări populare