Cabinet consultanta oftalmologie-optometrie MHTK.OPTICANA


 

VEDEREA   e un dar ce trebuie pastrat prin evaluari repetate,  indiferent de varsta, pentru a preintampina evolutiea unor probleme oftalmologice ce pot duce la orbire. Prin intermediul ochilor, oamenii surprind zilnic mii de imagini: statisticile arata ca aproximativ 80% din amintirile oamenilor sunt inregistrate prin intermediul vederii.

Marele Leonardo da Vinci( 1452-1519) nu numai că a încercat să ofere o explicație  naturii a modului în care oamenii văd cat și structura ochiului, ci și a încercat să rezolve problema îmbunătățirii vederii.
Imperfectiunile ochiului( miopia si hipermetropia) Leonardo da Vinci a recomandat sa se corecteze cu ajutorul  lentilelor de sticla artificiala – ochelarii
Invenția  ochelarilor  i-a făcut pe oamenii cu deficiențe de vedere membri cu drepturi  depline in societate  și a permis sa extinda  in mod semnificativ viața activă a acestor  persoane.
Tehnologia  modernă a optometriei   ne oferă diferite tipuri de ochelari care sa   corecteze orice deficiență vizuala

Ochelarii nu sunt doar un dispozitiv pentru corecția vederii, ci și o parte importantă a imaginii și stilului unei persoane, iar factorii semnificativi  care ar trebui să fie luati în considerare atunci când alegeți  o rama  sunt- forma fetei,  culoarea părului și a pielii, precum și coafura.
Compania noastra este o echipa cu personal calificat in  domeniu, cu aviz de libera practica si doreste sa vina in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii si produse:
  • Consultatii optometrice efectuate de personal specializat si calificat cu aparatura de ultima generatie.
·                   * Consultanta  pentru pacientii cu diferite boli ale ochiului
·                   * Măsurărea computerizata a dioptriilor cu Autorefractometru
  • Lentile de vedere si rame de cea mai buna calitate: Rhein Vision; Essilor; Zeiss
  • Ochelari de soare
  • Ochelari de protectie cu dioptrii
  • Ochelari speciali conceputi pentru condus si pentru calculator ( ochelarii sunt fabricati dupa metoda Academ. S.N Feodorov  Federatia Rusa)
    Specialistii noștri vă vor ajuta cu soluții eficiente, indiferent dacă este vorba de miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie, dificulati de concentrare si multe alte problem ce au o legatura puternica cu vederea.
Examinarea periodică a ochilor este una dintre condițiile pentru conservarea uneia dintre principalele funcții ale ochiului - VIZIUNEA. Acuitatea vizuală este capacitatea ochiului de a distinge mici părți ale unui obiect la orice distanță. Acesta variază în funcție de lumină. Dacă monitorizați starea de sănătate a ochilor, puteți opri progresul reducerii acuității vizuale, luând ochelarii sau lentilele de contact corespunzătoare.
 Pentru a evita problemele, asigurați-vă că luați lentile pentru ochelari numai într-un cabinet specializat de optometrie unde exista un  optometrist.Acest specialist nu numai că va determina  de ce corecție aveți nevoie, dar, de asemenea, va va sfătuiți care tipuri de  lentile ( din sticlă sau plastic) sunt potrivite pentru dvs.

Va punem la dispozitie cele mai avansate metode de a combate aceste boli mentinem prin produsele de ultima generatie sanatatea corneei.
Scopul companiei noastre este de a permite pacientilor noștri  să vadă lumea mai luminoasă, mai clară și mai saturată.

   Cercetările din domeniul sănătății oculare avansează constant: în fiecare lună, apar noi studii cu impact. Vederea noastră este vulnerabilă în fața unor afecțiuni, însă medicina evoluează constant. Păstrându-ne informați, învățăm să ne protejăm mai bine ochii și simțul pe care ne bazăm cel mai mult,iar Compania noastra  va tine la curent  pacientii cu aceste  informatii.
 Va asteptam cu drag!

Pentru programari si informatii :

Tel.  0241.613.253
Mobil 0724.679028


Comentarii

Postări populare