A doua opinie medicală - consult realizat de către un medic din cadrul Institutului MHTK ,,Microchirurgia ochiului '' Academ. S.N.Fyodorov Fed. Rusă

 

Începând cu 10.01.2023  a doua opinie medicală se efectuează pe baza dosarului medical sub forma unei consultații la distanță cu medicii specialiști ai Institutului de cercetari in domeniul oftalmologiei “Microchirurgia ochiului Academ. S.N. Fyodorov“ din Federatia Rusa.

A doua opinie constituie un consult realizat de catre un medic din cadrul Institutului – pentru a obține mai multe informații sau pentru a primi un alt punct de vedere diferit de cel pe care îl cunoașteți deja.



Acest proces poate fi efectuat la distanță sau personal și  include:

v  O nouă evaluare medicală și stabilirea unui diagnostic alternativ

v  Obținerea unui tratament sau intervenție în cadrul Institutului

 Pe baza dosarului medical  transmis  către Clinica  Microchirurgia ochiului  Academ. Fyodorv din Federația Rusa , pacientului i se vor oferi următoarele oportunități:

·         Prima evaluare

1.Pe baza documentației transmise, pacientul va primi o pre-evaluare ca îndrumare, cu care va  putea continua tratamentul , și

2.Alternativ, poate primi o invitație pentru evaluare personală în cadrul Clinicii Microchirurgia ochiului din Fed. Rusă unde va fi supus unor investigații complexe și  va primi recomandarea de tratament, intervenție chirurgicală sau laser în funcție de rezultatul investigațiilor făcute.

·         O evaluare personală

În cazul în care specialiștii Clinicii  nu se pot exprima pe baza dosarului medical, pacientul va primi o invitație pentru a putea fi  evaluat personal în cadrul Institutului.

  Pentru mai multe  informatii și programări , ne puteți contacta :

 Tel 0724.679.028   sau la adresa de e-mail mntk.vera@yahoo.com

Comentarii

Postări populare