noile tehnologii ale ,,Microchirurgiei ochiului'' prof Feodorov




Noile tehnologii ale ,,Microchirurgiei ochiului’’ prof. S.N.Feodorov

Cea mai recentă tehnologie cu laser femtosecond în IRTC "Microchirurgia ochiului"
Tehnologia laser femtosecond pana in prezent la nivel mondial recunoscut ca fiind cele mai avansate și perfectă tehnic în miopie de refracție chirurgie, hipermetropie, astigmatism, precum si chirurgie a cataractei.
IRTC "Microchirurgia ochiului" - singura clinica oftalmic, care astăzi este disponibil în două proprietăți diferite sisteme laser femtosecond de ultima generatie - l cu laser femtosecond Victus (Germania) și LenSx (SUA). Aceste gadget-uri sunt incredibil de a extinde gama de posibilitati de tratament chirurgical, permițându-ne pentru a selecta în mod eficient și cu acuratețe parametrii tehnice necesare în conformitate cu fiecare pacient in parte. Acesta este instrumentul perfect pentru a obține rezultate unice ale operațiunii!
Ambele unități femtosecond folosit IRTC "Microchirurgia ochiului", certificate și aprobate de către Ministerul rus al Sănătății pentru utilizare în practica chirurgicală oficial.
IRTC "Microchirurgia ochiului" vă oferă o oportunitate unică de tratament chirurgical, folosind ultima generatie femtosecond de încredere și eficient! Acum, nu-ți fie frică de durere sau efecte secundare ale interventiei chirurgicale. Arunca toate îndoielile și temerile tale!




Corectarea vederii cu laser
FemtoLASIK - tehnica cea mai avansată de corectie a vederii cu laser . Raza laser este inlocuieste complet bisturiul chirurgului. Folosind un laser pentru a forma femtosekudnogo mai fin pe clapa corneei ochiului în loc de o microkeratom mecanic pentru a se evita o serie de complicații după corectarea vederii cu laser. Acest lucru face ca tehnologia FemtoLASIK de 100%, fără utilizarea de instrumente de microchirurgie laser.




Fascicul laser Femtosekudnogo are proprietatea unică - se trece prin straturile superficiale ale corneei și grosimea sa este concentrat la o adâncime predeterminată. Datorită se formează puternicul impact al energiei în bule de aer microscopice focalizare, care, așa cum se împinge moleculele corneei.
Laser controlate de computer trimite lumina peste si peste din nou, în zonele învecinate, vezicule astfel formate fuzioneze într-o singură, pentru a forma fanta dorit în cornee. Chirurgul poate indoi numai clapeta rezultată în lateral pentru a doua fază - tratamentul cu laser excimer corneei.

Tratamentul cu laser de cataracta
Dacă anterior limitat utilizarea de lasere femtosecond corectie a vederii cu laser, astazi domeniul de aplicare a sistemelor de date sofisticate a crescut în mod semnificativ. Aceste lasere sunt utilizate pe scară largă pentru a pune în aplicare măsuri cheie în chirurgia cataractei.
Cele mai multe etape de chirurgie a cataractei efectuate anterior direct de către chirurg, sistem laser femtosecond preia. Laser formează în mod independent incizie corneană, capsulorexiei circulare și lentile loturi.
Caracteristică a funcționării unei intervenții chirurgicale cu laser femtosecond cataractei este de a sparge prin lentila întunecat al corneei. Raza laser a fost concentrat în grosimea lentilei fără deteriorarea corneei. După un puternic termen scurt expunerea lentilă întunecată este divizat în particule minuscule. Chirurgul nu are nevoie de o instrumente chirurgicale la nivelul ochiului, reducând astfel riscul de complicații postoperatorii.
 


Această operație poate fi efectuată în condiții extrem de dificile: glaucom, diabet, subluxație a cristalinului, toate tipurile de distrofie corneană, pierderea de celule endoteliale, precum și diverse leziuni și a altor boli de ochi.
Noua instalare cu laser femtosecond sunt printre cele mai avansate tehnologic dispozitive de acest tip, acestea sunt special concepute pentru chirurgia cataractei, au o mai mare precizie, permite să-și planifice cu atentie si automatiza cele mai critice etape ale operațiunii, eliminand astfel factorul uman în eficiența activității sale.
                                                    Material realizat cu ajutorul Reprezentantei ,,Microchirurgia ochiului''
                                                             prof. Feodorv in Romania
                                                                 Reprezentant oficial  Vera Iliescu


Comentarii

Postări populare