Despre clinica





                                        






  
 
Reprezentanta ,, Microchirurgia Ochiului’’ 
 Prof. Feodorov  Federatia Rusa in Romania 
OCHI MINUNATI FIECARUIA!




Filiala din Ceboksarî a Instituţiei de stat Complexul interramural tehnico-ştiinţific "Microchirurgia ochiului" S. N. Feodorov – unul dintre centrele de frunte din Rusia în domeniul ajutorului chirurgical oftalmologic de tehnologie înaltă în cazul diverselor afecţiuni oculare.
    Clinica este condusa de catre profesorul, doctor in stiinte medicale, medic emerit al Federatiei Ruse Nicolai Petrovici Pastaev

Filiala Cebocsary a IRTC (Intreprinderea de Stat Tehnico Stiintifica) "Microchirurgia Ochiului" din Federatia Rusa este deschisa la initiativa acamedicianului S.N. FEODOROV.
In anul 1959, aici a fost facuta prima operatie de cristalin artificial. Operatia efectuata de Sviatoslav Fyodorov, membru de Stiinte Medicale, director general al Complexului "Microchirurgia Ochiului".
Zilnic aici sunt primiti 100-150 pacienti, atat autohtoni cat si straini. In momentul de fata oftalmologii clinicii efectueaza practic toate operatiile existente in lume si pe langa acestea , chiar operatii ale caror metode au fost elaborate la Centrul din Moscova si care se efectueaza doar in cadrul "Microchirurgia Ochiului" ca exemplu, inlocuirea concomitenta a irisului si a cristalinului.
O atentie deosebita o merita tratarea cataractei cu implantarea diverselor modele de lentile intraoculare
    Indepartarea cataractei se face prin facoemulsificare cu laser sau ultrasunete si fac o fragmentare mecanica cu acces prin tunel, la care dimensiunea taieturii reprezinta doar 3,2 mm fata de cei 10-12 mm traditionali si in cele mai multe cazuri fara aplicarea copcilor. Acest lucru permite indepartarea formelor incipiente de cataracta in mod considerabil perioada de recuperare.

Se efectueaza cu succes operatii de:

    * corectie a strabismului
    * transplant de cornee, afectiuni ale corneei, a corpului vitros si a retinei
    * glaucom
    * vasoreconstructie
    * metoda originala de tratare a keratoconusului, etc
    * miopia,hipermetropia
    * boli neoplazice ale ochiului
    * ambliopie, atrofia nervului optic, maculodistrofia
    * defectiuni ale respiratiei nazale, sinuzite maxilare cronice
    * amigdalite
    * metoda originala de tratare a keratoconusului, etc

  Filiala Cebocsary CTSI "Microchirurgia Ochiului" este o clinica de stat , cu traditiile si istoria sa , care ofera siguranta si este dotata cu echipament ultramodern de ultima generatie. Controlul activitatii clinicii se face de catre CTSI "Microchirurgia Ochiului" din orasul Moscova si de catre Ministerul Sanatatii al Federatiei Ruse.
Calificarea inalta a medicilor atrage pacienti straini din America, Germania, Turcia, Romania, Ungaria, etc.
   Complexul interramural tehnico-ştiinţific "Microchirurgia ochiului" sub conducerea permanentă a Dlui Sveatoslav Nicolaevici, a devenit nu numai unul dintre cele mai bune centre din lume, ci şi şcoală ştiinţifică cunoscută în lumea întreagă, din care au ieşit sute de specialişti de înaltă calificare, care au stau în fruntea instituţiei oftalmologice din Rusia şi a multor ţări.


      Clinica din Ceboksarî este dotată cu aparatura moderna de diagnosticare şi operare




Ultimele tipuri ale perimetrilor de calculatoare, cheratotopografii, microscoapele endoteliale, aparatele de diagnosticare prin ultrasunet şi electrofioziologie, refractocheratometrii, camerele-fundus digitale, de la producătorii mondiali de vârf a utilajului oftalmologic, constituie dotarea diagnostică a medicilor cu experienţă din Ceboksarî, pe lângă multe altele.
  Intervenţiile chirurgicale sun efectuate prin folosirea microscoapelor chirurgicale foarte puternice pe combaine chirurgicale oftalmologie contemporane, facoemulsificatori de laser şi ultrasunet, vitreotomi.
Combinarea tehnologiilor contemporane şi a calificării înalte a chirurgilor permite filialei Complexului interramural tehnico-ştiinţific "Microchirurgia ochiului" din Ceboksarî să asigure pacienţilor săi calitatea ajutorului medical de înaltă calitate.
Deşi în fiecare săptămână sunt executate până la 350 de intervenţii chirurgicale, ajutorul tehnic şi personalul medical cu profil variat, a clinicii specializate de proporţii mari, asigură abordarea individuală a necesităţilor oftalmologice a fiecărui pacient în parte şi satisfacerea integrală a acestora.
   
     Costurile mici pentru interventiile chirurgicale,investigatiile,deplasarea pana la centru, cat si intocmirea tuturor actelor necesare privind obtinerea vizei pentru Federatia Rusa, insotirea grupului pana la centru, asistarea la operatii si alte probleme de sanatate in vederea interventiilor si a tratarii in clinica oftalmologica le puteti obtine de la Reprezentantul official in Romania, D-na Vera Iliescu, telefon 0724.679.028, e-mail : mntk.vera@yahoo.com


Material realizat cu sprijinul Reprezentantului ,, Microchirurgia Ochiului’’ Prof. Feodorov Federatia Rusa in Romania, doamna  Vera Iliescu




Comentarii

Postări populare